Nyt loppu se jahkaaminen

Nimittäin kuntosalijäsenyyden suhteen. Oon treenannut kuluvan vuoden aikana ilman varsinaista jäsenyyttä varmaankin viidellä eri salilla, ja viimeiset pari kuukautta arponut kahden, toisinaan kolmen välillä. Millaiseen paikkaan sitä on valmis sitoutumaan määräaikaisesti vuodeksi? Kuntokeskusten sopimusehdot ja ylipäätään koko ala tuntuu välillä olevan yhtä villiä länttä, jossa sopimuksen allekirjoitushetkellä luvataan suullisesti kaiken maailman joustavat purkumahdollisuudet, jotka eivät sitten tosi paikan tullen pädekään (ainakaan jos kuluttaja ei osaa pitää kiinni oikeuksistaan).

Mutta nyt. Valinta on tehty. Olen tyytyväinen! Seuraavat 12 kuukautta treenaan MyFitissä, joka löytyy kätevästi työpaikkani alakerrasta. Ratkaisevat tekijät olivat suht uuden oloiset välineet, siisteys, väljyys ja edullisuus. Mahtuu hyvin treenaamaan, ja kaikki tarpeellinen löytyy. Olen mestaan kaiken kaikkiaan niin tyytyväinen, että määräaikainen sopimuskaan ei tässä tapauksessa arvelluta. Ja jossainhan sitä on aina treenattava :)

Päätöksen sinetöin suht maltillisella post-flunssa-workoutilla. Kevennettynäkin otti kyllä koville! Kahden viikon treenitauko ei ole kiva, mutta en vain ole uskaltanut vähän flunssaisena urheilla, kun olen kuullut muutaman horror storyn sinnikkäistä ja vaarallisistakin jälkitaudeista.

Tämmöistä tänä maanantaina, kaikessa lyhykäisyydessään. Höystän juttua vielä selfiellä (eiks ne kuulu asiaan?), mutta koska mulla on tasan yksi treenifiilis-selfie niin laitan sitten sen vaikka ei tältä päivältä tai samasta mestasta olekaan :) Pitäiskö siellä salilla tai juoksuradalla mennä kamera kädessä? ;)


Ylihuomenna olis tarkoitus mennä piiiiiitkästä aikaa hotjoogaan, ja loppuviikosta sitten juoksutreeniä. Nyt kuitenkin sauna lämpimäksi ja tortilloita puuhaamaan. Ja syömään.

Moi sit!

Kommentit